A Biatorbágyi hendikep:
Biatorbágy Iharos, a focipálya melletti parkolóból indul minden hónap
második szombatján, 9 órai kezdettel.

2006. évi eredménylista

 

2007. évi eredmények

 

2008. évi eredmények

2009.évi
eredmények

2010.évi
eredmények

2011. évi
eredmények

2012 évi
eredménylista

2013. évi
eredménylista

2014 évi eredménylista

 

2015. évi eredménylista

A 2016. évi záróbulit a 2017. március havi "nincs futás" -unk után tartjuk!

 

A sors útjai kifürkészhetetlenek, ezért a biatorbágyi Erdei-futás hivatalosan becsukja a kapuit! (Ó jaj, szegény fejünknek! Háromszor is jajj!)

Azért ha nagyon nem bírsz magaddal és mégis itt futnál, a biai erdőkben, és ugye az erdők egy része, még szabadon látogatható, még olyan kósza futóbolondoknak is, mint Te meg én, vagyis, mi. Szóval, azért a Boss, a Jani, a Jánossakknagymesterúr, kimegy reggel 9:00- re és vár egy kicsit, talán épp gimnasztikával bemelegít, és egyszer csak elindul, na nem bele a vakvilágba, hanem szép kómotosan végig futja a pályát, amit nem szalagozott ki. Tehát vagy vele futsz, vagy emlékezetből, ha nagyon eltévednél, azért ha már azt hallod, "Dobrij gyen!" fordulj vissza!

Volt arról szó, hogy valaki esetleg átveszi, tovább viszi hivatalos formában, de ez még csak egy halvány körvonalazódó szándék nyilatkozat státuszban leledzik. Ha pontosabbat tudunk, jelezzük.

.

Ha az 1 -es út felől közelítünk, akkor a Viadukt alatt kell letérnünk a főútról balra, a töltés mellett kanyargunk pár száz métert.
Majd ha jól figyelünk, a karám kerítés végénél egy oszlopon elhelyezett tábla jelzi, hogy Iharos felé, jobbra forduljunk.
Ha ezt tesszük kb 600 m után, melyet vikend jellegű házak között teszünk meg, odaérünk a parkolóba.

A táv 4,5 km erdei, mezei talajon, dimbes, dombos tájon. Volt már olyan, hogy a futó előtt 50 m -re vágott át két őz az erdőben, a sétaúton. A tájékozódást a pályán szalagok segítik, és mindig akad vállalkozó, hogy az először futót segítse, együtt menjenek végig a pályán.
Gyere el, várunk!
A hendikep futások közül még mindig ez a futás rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal :-) , vagyis Jani a legügyesebb Boss, m

 

A legújabb képek a főoldalon találhatók :-)

Régebbi képek 2006 vége 2007 eleje

Újabb képek: 2007.12.01.